Kun helmikuun alussa aloitin yrityksenperustamisprosessin, kuvittelin, että kaikki kävisi yksinkertaisesti ja nopeasti, kun suunnitelmat kerran olivat tarkasti tehtyinä. Totuus valkeni kuitenkin pian, kun ensimmäisenä ongelmana oli yrityksen nimen rekisteröinti. Oli aivan hiuskarvan varassa, ettei vuosia muhinut ideani Korupaja Hopeakuusta jäänyt toteutumatta, mutta tuntemattomien ihmisten ystävällisyys lopulta pelasti kaiken…

Viime viikolla sain postissa paketin leimakaivertamosta, uudenkankea nimileimani ja pitoisuusleimat saapuivat. Vasta tänään, viikkoa myöhemmin (miten niin olen kärsimätön?), TUKES vihdoinkin hyväksyi nimileimani lopullisesti. Olin jo ehtinyt hätyytellä niin TUKESia kuin kaivertamoakin, mutta tämäkin asia järjestyi ihan itsestään :).

Pieniä ilonhetkiä koin myös saatuani nettisivujeni ulkoasun vihdoinkin sellaiseksi, millaisena sen olin mielessäni visualisoinut. Sivut ovat yhä kesken, mutta tänään ne ottivat pitkän harppauksen eteenpäin. Ehkä tosiaan saan sivut jonain päivänä valmiiksi.

Uusia koruja ei tänään ole tarjolla, olen päättänyt omistautua nettisivujen tekemiselle siihen asti, että saan ne julkaistua. Sen sijaan kuvassa ihanat, ikiomat leimani, joiden eteen olen tehnyt töitä jo kuusi vuotta. Nyt ne ovat vihdoinkin olemassa!

Nimileimani AGQ

Nimileima AGQ seuranaan kaksi pitoisuusleimaa, eli 925 ja 585.