Meidän perheemme pääsiäisperinteisiin kuuluu ennen kaikkea hyvä ruoka, josta tänäkin vuonna on nautittu oikein urakalla. Mämmiä on tullut taas syötyä koko vuoden tarpeiksi, ja tulipa muutaman vuoden pituinen suklaamunalakkokin katkaistua useamman munan voimin – en pystynyt vastustamaan Hello Kitty -munia, joista sai yllätyksenä ihania pieniä kissanukkeja. Näin ne sieluni silmin rannekorun maskotteina – saa nähdä, kuinka kauan kestää, ennen kuin saan ideani toteutettua :).

Pääsiäismunia on tullut nautittua toisellakin tapaa. Jo useamman vuoden amerikkalainen Lima Beads -helmikauppa on järjestänyt pääsiäisenä suuren pääsiäismunajahdin, jossa sata pääsiäismunaa on kätkettynä firman nettisivuille mielipuolisten helmeilijöiden etsittäväksi. Mitä enemmän munia löytää, sitä parempia palkintoja on luvassa.

Tänä vuonna tehtävä oli selvästi viime vuotista haastavampi, sillä sivut olivat uudistuneet kokonaan jahtia varten. Joka tapauksessa, useamman päivän nettisurffailun tuloksena, onnistuin löytämään vaivaiset 36 munaa, jotka oikeuttivat minut kahteen ilmaiseen helminauhaan ja 15 % alennuskuponkiin. Lisäpalkintona sain pahasti jumiutuneen hartialihaksen, harittavat silmät sekä harha-aistimuksia, joiden ansiosta näen pääsiäismunia vähän joka puolella. Kisa on kaikessa järjettömyydessään aivan hillittömän hauska, joten nuo pienet sivuoireet antaa helposti anteeksi :).

Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

Keväisiä narsisseja

Aurinkoista pääsiäistä!