Kerrankin posti toimi huippunopeasti, ja pääsiäisenä ostoskoriin Ameriikoissa ahtamani ostokset tulivat tänään perille. Joukossa on joitakin todellisia aarteita, kuten herkullisen hirmuiset magnesiittipääkallot, jotka pääsevät ainakin allekirjoittaneen korvakoruihin pikimmiten. Toinen ihanuus ovat mystic blue feldspath -helmet, joiden suomenkielisestä nimestä ei ole hajuakaan.

Huomenna ehdin viimeinkin ryhtyä oikeasti koruntekoon, ja tarkoitus on ottaa muutaman päivän spurtti aiheen parissa, ja ihan hyvästä syystäkin. Nimittäin, lauantaina 28.4. järjestän hyvän ystäväni kanssa Hyvän mielen Kevättuuletuksen, jossa tarjolla on Korupaja Hopeakuun korujen lisäksi myös ystäväni Sinikan putiikissaan myymiä sisustustuotteita ja Evelace-alusasuja. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät niin Hopeakuu.fi -sivuston Ajankohtaista-sivulta kuin tapahtuman facebook-sivultakin . Tapahtumaan kannattaa ehdottomasti tulla, sieltä voi tehdä esim. äitienpäivälahjaostoksia tai sitten vain kerätä hyvää mieltä ihan itselleen :).

Odotan vielä yhtä pakettia maailmalta saapuvaksi, ja sen sisällöstä kerron enemmän sitten, kun minulla on näyttää ihan oikeasti, mistä on kyse – itse olen ylettömän innoissani asiasta, se on jotain, mitä olen pitkään kaivannut koruihini liittyen. (Miten niin salamyhkäinen…?) Mutta tästä asiasta sitten myöhemmin lisää :).

Tässä vielä pari kuvaa tämänpäiväisistä aarteista:fokaalihelmiäKiviä ja kiviä vaan

Tämän päivän herkkuja 🙂