Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä, ja ulkona paukkuu pakkanen. Joulumieltä voi olla kuitenkin vähän haastavaa nostatella näinä aikoina, kun jo toisena vuonna perätysten hymyt jäävät maskien taakse piiloon, ja kokoontumisiakin rajoitetaan.

Itsellä joululaulut ovat soineet päässä jo jokusen viikon, ja saattaa sitä välillä ääneenkin tulla lauleskeltua, sen verran on vuodenaika vaikuttanut omiin tunnelmiin. Ajattelin sitten joulutunnelmaa yrittää levittää pajalta vähän muuallekin, en sentään laulamalla, mutta pienimuotoisen joulukalenterin muodossa Korupaja Hopeakuun Facebook-sivulla.

Tänään klo 18 (ihan näinä hetkinä!) aukeaa siis joulukalenterin ensimmäinen luukku. Joka päivä tulen aatonaattoon asti julkaisemaan uuden korupajan toimintaa tai tuotteita esittelevän kuvan. Kuvista tykkäämällä ja vastaamalla jokaisen kalenteriluukun kohdalla kysymääni kuvaan liittyvään kysymykseen, voi osallistua pieneen jouluarvontaan, jonka voittajat julistetaan sitten jouluaattona – ja mitä useampana päivänä jaksaa osallistua, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa, jokainen osallistuminen vastaa yhtä arpaa kilpailussa. Tarkempia tietoja, ja tietysti sen varsinaisen joulukalenterin, löydät Hopeakuun Facebook-sivulta, ja kilpailun säännöt ja ehdot tarkemmin täältä. Arvontaan voi osallistua myös vieraillessaan pajaputiikissa aukiolojen puitteissa ennen 23.12.2021 täyttämällä osallistumislipukkeen.

Pajaputiikki täällä Sastamalan Mouhijärvellä palvelee jouluun asti (17.12. asti) perjantaisin klo 15-18 ja lauantaisin 12-15. Pajalla voi vierailla muinakin aikoina, mutta sopimuksen mukaan – pajan höpsähtänyt joulutonttu ei välttämättä ihan kaikkina aikoina ole paikalla. Pajalla on myynnissä tänä vuonna korujen lisäksi myös joulukortteja ja lahjakortteja, joille voit ladata juuri sen summan, jonka haluat, ja näin paitsi varmistaa sen, että lahjan saaja saa juuri sitä, mikä itseä miellyttää, myös tukea suomalaista käsityöyrittäjyyttä.

Tervetuloa vierailulle pajalle, ja tietenkin myös seuraamaan Korupaja Hopeakuun Joulukalenteria 2021!

Korupaja Hopeakuun pajalla on myynnissä muun muassa tällaisia joulukortteja Leena Pentin alkuperäispiirroksista.
Korupaja Hopeakuun pajaputiikissa on myynnissä muun muassa tällaisia joulukortteja Leena Pentin alkuperäispiirroksista painatettuina.