Tämä on ensimmäinen koskaan kirjoittamani blogikirjoitus, ja samalla ensimmäinen kerta, kun kirjoitan Korupaja Hopeakuun blogiin. Tämä on ensimmäisten askelten aikaa niin nettisivujen kuin yritykseni toiminnankin kannalta, ja kieltämättä vähän jännittää, mitä tästä tulee :).

Ensimmäinen myyntitapahtuma on takana, Korupaja Hopeakuu teki ensiesiintymisensä Stormin monipalvelukeskuksessa Naistenmessuilla, ja menestys oli ihan kohtuullista. Kameraa ei tietenkään tullut otettua mukaan, joten kuvatodisteita ei ole saatavilla, mutta kaikki onnistui mukavasti, mitä nyt valaisimet reistailivat ja yrittäjän kädet tärisivät jännityksestä :D.

Kamera on nytkin tyypilliseen tapaansa latauksessa, joten en saa lisättyä ajankohtaista kuvaa, mutta sen sijaan laitan tähän kuvan eräästä  upeimmasta auringonlaskusta, jonka olen konsanaan nähnyt, kuvattuna mökkirannassamme.

Auringonlasku

Auringonlasku mökkirannassamme

4 Comments

 1. Hei!
  Onnea blogille! Onnea myös ensi esiintymisestä messuilla, siitä se alkaa. Jännittäviä oli ensimmäiset myyntitapahtumat yrittäjänä. Ensimmäiset tapahtumat ei todellakaan olleet myynnillisesti huippuja, eka 0€ toinen 50€ ja sitten kolmannella alkoi sujua ja pompattiin huimasti eteenpäin ja tuli varmuus että kyllä tässä on järkeä. Ekat oli varmaan pudotusta maanpinnalle. 🙂 Nyt neljäs vuosi menossa ja messuja vuodessa 10-14 akselilla Helsinki-Rovaniemi. matkailu avartaa ja hienoa kohdata asiakkaat kasvoista kasvoihin ja palautteen uusista jutuista saa heti.
  Onnea ja menestystä Yrittäjän taipaleelle!

 2. Ansku

  Moikka!
  Kivaa kuulla, että tulee uusi koruverkkokauppa! Ihanan värisiä juuri noi turkoosit helmet. Pitääkin tiirailla, milloin kauppa aukeaa 🙂

  T:Anna

  • Verkkokauppa olisi tarkoitus saada auki ainakin jossain muodossa tämän kuun aikana :).

Comments are closed.