Syksy on ollut perheenjäsenten terveysongelmista johtuen varsin haastava, ja on ollut vaikeaa löytää aikaa luovuudelle ja Korupaja Hopeakuun toiminnalle. Kalenterin päivät ovat kuitenkin menneet eteenpäin jarrutteluyrityksistäni huolimatta, ja nyt joulu on jo ihan nurkan takana, ja se tarkoittaa myös aktivoitumista Hopeakuun pajalla.

Tällä viikolla 2.12.-3.12.2022 pajaputiikilla avataan joulu piparien ja glögin merkeissä. Perjantaina pajaputiikki on auki 14-18 ja lauantaina 12-16. Myyntiin ehtivät huomisesta alkaen myös uusimmat omien maalausteni pohjalta painatetut joulukortit, joiden ohella myös aikaisempien vuosien kortteja on jonkun verran vielä jäljellä. Artikkelin lopun kuvissa näet tämän vuoden uudet korttimallit.

Pajalle kannattaa piipahtaa paitsi juomaan kupponen kuumaa, myös siksi, että pajalla voi osallistua Hopeakuun Joulukalenteriarvontaan, joka pyörii myös Hopeakuun Facebook-sivulla jouluun asti. Facebookissa voi päivittäin kerätä itselleen yhden arvan, ja pajalla voi lisätä voittomahdollisuuksiaan yhdellä arvalla /käyntikerta. Mitä aktiivisemmin osallistut, sen paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa joku kolmesta palkinnosta. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Näin alkukuusta on vielä myös aikaa tilata jokin henkilökohtaisempi koru- tai taidelahja. Uusia tuotteita tulee jatkuvasti lisää myyntiin, mutta jos sinulla on mielessäsi jokin tietty väri tai malli, nyt kannattaa piipahtaa pajaputiikilla. Myynnissä on myös lahjakortteja, joille voit ladata haluamasi summan.

Tervetuloa Hopeakuun Pajaputiikkiin!